Pečené žampiony
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem, ale výborné by byly i jako příloha ke zcela přírodně udělanému minutkovému plátku masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 14:34
radekhk: ta "tráva" je dobrá! Těší mě, že i bez ní chutnalo, je to jednoduché a poměrně rychlé...
30. 11. 2023 14:25
Dnes jsem dělal, akorát místo jakékoliv trávy jsem lehce poprášil kořením na grilovanou zeleninu a dělal na pánvi na sporáku.... byl k tomu steak z vepřové krkovice a bramborobatátové pyré
26. 11. 2016 19:27
Eficka82: nic ve zlem, ale podle vasi upravy receptu je Babica naprosta NULA
28. 11. 2015 15:59
lanikk: To me moc tesi, Karle, ze u vas doma chutnalo
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
28. 11. 2015 15:53
Výborný recept. Udělal jsem je podle Jany Remkové, tzn. s rozmarýnem a ještě jsem přidal jemně nakrájenou anglickou slaninu. Byla to příloha k přírodní kotletě a krkovičce a hranolky. Celá rodina i s vnučkou moc chválila. Dávám za recept bodík. Karel
18. 11. 2015 18:59
Dnes vyzkoušeno k večeřiV zelenině měli poslední 2 bílé žampiony a spoustu nějakých velkých-prý lepších,ale i dražších ,tak jsem vzala ještě dva.Pekla jsem v remosce.Nechtělo se mi pro tymián,tak jsem dala směs italského kořeníNa závěr jsem na vrch dala hermelín s pepřem.Bylo to opravdu výborné a dostala jsem i pochvalu.Bodík letí
18. 11. 2015 02:33
17. 11. 2015 13:10
Dovolím si přidat foto a bod. Vynikající!!Jen já jsem nedávala tymián, který se mi zdá hodně výrazný, ale malou větvičku rozmarýnu. Rozhodně jsem tyhle žampiony nedělala naposledy
14. 11. 2015 16:57
mňam
11. 11. 2015 20:35
jako příloha k masu výborné
11. 11. 2015 07:28
:-to se mě moc líbí,právě k třeba ke kotletkám přírodním
11. 11. 2015 00:22
Já to dělám v pečícím sáčku, šťáva z hub a máslíčko spolu hrají moc dobrou symfonii
10. 11. 2015 11:52
10. 11. 2015 11:48
jarda Kadic: Máš pravdu, ja som tu kedysi dala aj recept na hubové korenie : http://www.toprecepty.cz/recept/36516-domaci-houbo...
10. 11. 2015 10:20
U mladých malých václaviek nožičky používam bez problémv. Tento rok som objavila obrovské zdroj, boli však väčšinou prerastené, musela som rýchle zbierať, spracovať. Takže mám naplnenú mrazničku, aj som dávala do octu. Z mrazených varím hlavne "držkovú", guláš, ale aj kulajdu, aj hubový nákyp, dávam pod mäso. A včera som našla len tak 5 minút od domu 12 ks masliakov, klouzky..tak ma potešili, dnes bude z nich čerstvá voňavá polievka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Další recepty
Tématické fráze: žampiony recepty pecene zampiony žampióny pečené žampiony recepty žampiony recept recepty se žampiony recept na žampiony recepty na zampiony recepty s žampiony recepty žampiony recept se žampiony recept žampiony top recepty zampiony žampiony pečené pečený žampiony pečené žampiony recept recept na pecene zampiony recept pečené žampiony recept s žampiony zampion recepty
Suroviny: žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo
Pečené žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80A2
19 názorů