Houbový štrúdl
Suroviny
Porce: 2 strůdly
Nutriční hodnoty
Energie | 4 700 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,06 g |
Tuky | 72,80 g |
Vláknina | 35,50 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,34 g |
Sacharidy | 43,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento štrůdl miluju od dětství, tato dávka je na dva střední štrůdly, mám jen mini troubu, ale pokud někdo dělá velké "štangle" tak to dá asi tak na jeden. Suroviny si můžete trochu upravit, přidat sýr, víc uzeniny, kdo jak má rád. V původním receptu je petrželka, na fotce není, protože mi zmizela z mražáku, není tedy nutná, je výborný i bez toho :D Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2017 10:01
15. 7. 2017 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Houbový výtažek můžeme v kuchyni upotřebit jako bujon nebo dochucovadlo omáček či polévek. Poradíme, jak jej vyrobit a zavařit
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: štrůdl s houbami štrůdl štrůdl z hub hřibovy štrůdl štrudl z listového těsta s houbami houbovej štrůdl hobový štrůdl hobový štrůdl houbová náplň do štrůdlu štrůdl s houbama recept štrudl s vejci a houbami houbový štrůdl se sýrem houbový štrudl z listového těsta houbovy zavin štrůdl z houbách štůdl houbový štrůd hůoubový štrůdl štrůl s s houbami houbový štrůdl nejlepší recept
Suroviny: těsto listové, houby lesní, uzenina, cibule, vejce, kmín drcený, sůl, pepř, mléko, mouka hladká, strouhanka, petrželka, máslo, olej, vejce, semínka sezamová, strouhanka
Houbový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nEG
2 názory