Hovězí kostky na sušených houbách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 150 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,90 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 6,63 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo podle receptu můžeme vařit v tlakovém hrnci - doba vaření je kratší, cca 30 minut podle velikosti kostek masa a jeho kvality (přední déle, zadní kratší dobu).
Zahuštění jíškou má tu výhodu, že se výrazně nesníží chuť jídla, jak tomu bývá u zahuštění moukou rozkvedlanou ve vodě, a provaří se za výrazně kratší dobu. Vmícháváme do omáčky podle zásady – do horkého studenou jíšku, do chladného jíšku teplou.
Nespotřebovanou jíšku dáme do chladna a použijeme při dalším vaření. V lednici zakrytá vydrží opravdu dlouho.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 6 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 10 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 37 minutami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 2 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 2 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 5 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 5 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 6 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 7 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky na houbách hovezi na kostky hovězí na houbách se staročeským s kořením
Suroviny: maso hovězí, olej, cibule, paprika sušená sladká, houby sušené, koření houbová variace, kmín mletý, koření staročeské, pepř mletý, vývar masový, mrkev, česnek, hořčice plnotučná, mouka hladká
Hovězí kostky na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9yO
0 názorů