uvařila 2. 7. 2009 15:04
místo bílých fazolí jsem použila jemnější zelené fazolové lusky (nenadýmají tolik)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 15:04
místo bílých fazolí jsem použila jemnější zelené fazolové lusky (nenadýmají tolik)
fazolky zelené, mouka hladká, mléko, olej, sůl, pepř, cukr, ocet
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti