Cachochbilli
Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,95 g |
Tuky | 165,91 g |
Vláknina | 66,54 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 147,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: gruzínsky recept, čachochbilli je známa špecialita vo svete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2011 11:53
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.
8. 11. 2010 19:42
7. 11. 2010 18:43
7. 11. 2010 13:17
7. 11. 2010 11:47
7. 11. 2010 10:38
7. 11. 2010 10:07
7. 11. 2010 10:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: čachochbilli z hovězího masa kuře čachochbilli čachonhbilli bažant na víně podle dity p kuř s nádivkou po myslivecku ruská specialita recept kruti krky od sef kuchare tanatar recepty príprava kuraťa drubezi maso maso
Suroviny: kuře, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, máslo, cibule, česnek, petrželka, rajče, citron, bobkový list, víno bílé suché, bazalka čerstvá, koriandr, kopr, koření adžika
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
8 názorů