Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,61 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.
Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2013 15:17
22. 5. 2012 13:16
30. 6. 2011 22:00
Děkuju všem za milé komentáře. A věřte, že v parním hrnci to není - stačí hrnec (pekáček) + pařáček a jde to taky.
30. 6. 2011 21:54
30. 6. 2011 21:51
30. 6. 2011 21:49
30. 6. 2011 21:42
30. 6. 2011 21:02
30. 6. 2011 20:23
30. 6. 2011 18:32
30. 6. 2011 17:36
30. 6. 2011 17:16
30. 6. 2011 16:58
30. 6. 2011 14:48
30. 6. 2011 13:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 17 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty
Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený
Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKWN
19 názorů