Caprese pod grilem
Vychutnejte si italskou klasiku s novým nádechem – Caprese pod grilem. Šťavnatá rajčata, krémová mozzarella a čerstvá bazalka jsou zapečené pod grilem, což zvýrazní jejich chuť a přidá pokrmu jemnou křupavost.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 747 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,12 g |
Tuky | 50,46 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 15,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to tip na rychlou a zdravou večeři
Dobrou chuť...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2011 11:10
27. 8. 2011 10:17
25. 7. 2011 15:14
21. 7. 2011 21:50
21. 7. 2011 21:40
21. 7. 2011 20:26
21. 7. 2011 20:16
21. 7. 2011 20:14
a pak ještě i na hotovou bagetku
21. 7. 2011 20:12
je tam(pod grilem)jen těch 5 minut..já taky moc nemusím ty přepečené
21. 7. 2011 20:10
21. 7. 2011 20:02
21. 7. 2011 19:44
21. 7. 2011 19:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 7 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: jak vyrobit mozzarelu bageta caprese bagety caprese rozpečená rajčata bageta na grilu bageta s mozzarelou na grilu rozpecena bageta s mozzarelou caprese recept caprese bageta recept recepty mozzarella na grilu bageta capresse co na gril recepty jak na domácí mozarelu recept rozpečená bageta rozpecena bageta pod grilem bageta carpese jak vyrobit domácí mozarelu jak vytobit mozarelu jak vyrobit domácí mozzarelu caprese bageta
Suroviny: bageta, olej olivový, bazalka čerstvá, rajče, sýr mozzarella, sůl kouřová, pepř citronový
Caprese pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X0W
13 názorů