Hroznový chlebokoláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,10 g |
Tuky | 13,25 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 798,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Stary dedinsky jednoduchy, nemoderny kolac.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 21:18
5. 9. 2011 15:10
5. 9. 2011 14:04
5. 9. 2011 10:28
5. 9. 2011 10:21
5. 9. 2011 10:07
5. 9. 2011 07:40
5. 9. 2011 03:48
Ako vidite , mylil som sa, clovek sa stale uci.
Inac je( bol) vyborny.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 15 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: mražené hrozno smoothie s hroznovým vínem jé jé polka jé jé polka hrozienka schiacciata recept
Suroviny: víno hroznové, rozinky, rozinky, mléko, kvasnice sušené, cukr moučkový, mouka hladká, olej olivový, máslo, sůl
Hroznový chlebokoláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7K0
8 názorů