Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Není nad to, když si můžeme přebytky ze své zahrádky uchovat ve spíži na zimu. Naložené fazolky mají totiž široké možnosti použití například do polévek, omáček nebo jako samostatná příloha k masu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,02 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Stejný nálev používám i na feferonky a kapii. Do sterilované kapie přidávám hořčičné semínko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2013 11:48
11. 6. 2012 14:39
11. 6. 2012 11:36
A fazolky musí projít tepelnou úpravou, protože za syrova jsou silně projímavé. Stačí je povařit jen jednou a poměrně krátce 5-6 minut. Zůstanou křehké
Recept je dobrý, taky je tak steriluju
11. 6. 2012 10:35
JEDINÉ CO MI NESEDÍ. ŽE SE MAJÍ VAŘIT NEŽ SE ZAVAŘÍ A PŘED TÍM NEŽ SE JÍ TAK PRÝ TAKÉ SE MAJÍ VAŘIT ABY SE PRÝ JEDY VYVAŘILY. ALE MĚ SE TO NEZDÁ. PROTOŽE PAK SE JÍ JEN HMOTA A VŠECHNO CO VE FAZOLKACH JE SE VYLEJE DO KANÁLU.
CO VÍM TAK I BRAMBORY SIROVÉ JSOU JEDOVATÉ PODLE MĚ ZAVAŘENÍM A PAK UVAŘENÍM V JÍDLE SE JED ZTRATÍ A NEMUSÍ SE FAZOLKY CEDIT. NEVÍTE NĚKDO JAK TO JE? DĚKUJI MARTINA
15. 8. 2011 07:40
14. 8. 2011 13:19
27. 2. 2009 22:35
27. 2. 2009 22:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: zavařování fazolových lusků zelené fazolky zavařování zavařování zelených fazolek fazolky ve sladkokyselém nálevu nálev na fazolky zavařování fazolek jak zavarit zelene fazolky nálev na zelené fazolky zelené fazolové lusky zavařování zavařujeme fazolky sterilovane fazolky zelené fazolové lusky zavařene zavařujeme zelené fazolky fazolové lusky na smetaně fazolky ve slaném nálevu fazolky v sladkokyselém nálevu zelené fazolky ve slaném nálevu fazolky na smetaně od pohlreicha fazolky zavařování zelené fazolky zavařené
Suroviny: lusky fazolové, kopr, voda, ocet, sůl, cukr, sladidlo umělé
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
8 názorů