Albertová musaka
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 858 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,74 g |
Tuky | 56,53 g |
Vláknina | 13,53 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 97,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musaku jsem nikdy neděla, ale dlouho jsem na ni měla zálusk. Hledala jsem, vybírala, až nakonec našla leták Albertu ( proto ten název ) a upravila podle svého.
Je to dobrůtka, chutná teplá i studená.
Hledala jsem poctivě, úplně stejná tu není, tak se snad nebudete zlobit, že jsem si dovolila přidat "svoji".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2020 17:42
Je to moc dobré, jen pozor, v ingrediencích nejsou uvedena ani vejce ani sýr, který vás potom, jako mě dneska, hodně překvapili...
6. 8. 2013 19:37
4. 8. 2013 17:16
rebeka:Což o to, to ty nám taky..
Tak zítra..
Tak zítra..
4. 8. 2013 17:14
chocolate: děláš mi radost, Lucifírku
4. 8. 2013 17:13
rebeka:Slibuju, že zítra vyměním, ptž jsem byla požádána o repete.
A je opravdu výborná, druhý den jsme se o poslední porci museli dělit.Přísahám na holej pupik.
A je opravdu výborná, druhý den jsme se o poslední porci museli dělit.Přísahám na holej pupik.
4. 8. 2013 17:12
chocolate: a už ho tam nechej, prosím jsem ráda, že jste si pochutnali
4. 8. 2013 17:10
chocolate: Luci, moc děkuju za odzkoušení, jsem ráda, že recept nezklamamal a okamžitě sem to foto naval, hned
4. 8. 2013 17:08
Musaka byla luxusní, chtěla jsem přidat foto, ale vedle toho tvého by to byl otloukánek.Tak snad jen jako důkaz a ihned mažu.
Ale byla výborná.
Ale byla výborná.
29. 7. 2013 18:37
Mám ji právě v troubě a voní pekelně, jen si říkám, že jen pořádná trouba zapíná v tom hicu troubu.
27. 3. 2012 21:51
julča: dej klidně i polosuché..myslím, žeto až tak moc vadit nebude
27. 3. 2012 21:08
rebeka:Silná to žena (pardon zdravotnice)
27. 3. 2012 21:07
rebeka: Děkuji za značku, jen proč suché a je tekuté To byl samozřejmě vtip, ale suché, polosuché nevím podle čeho se to řídí Napadá mě snad podle cukru nebo jak to je
27. 3. 2012 21:02
chocolate: neboj.. zatím se chladí.. ztrestám v pátek
27. 3. 2012 20:52
rebeka:Rebi, pořád mi chybí zmínka, kam se podělo těch zbylých cca 650 ml vínka...
27. 3. 2012 20:51
julča: může být já jsem měla Veltlín
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Další recepty
Tématické fráze: musaka s lilkem a bešamelem recepty musaka s mletým masem a bešamelem bramborová musaka musaka recept musaka s bešamelem musaka s mletým masem musaka musaka se skořicí bramborová musaka s mletým masem musaka s lilkem výborná musaka recept na musaku recept musaka musaka recepty musaka top recepty musaka víno recept musaka skořice musaka s mletým masem a lilkem mail alberto.sk loc:cz luxusní musaka
Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř, rajče, rajče loupané, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř, brambory,
Albertová musaka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpBv
31 názorů