Houbové řízky
Sezónní dobrotu připravenou z vlastnoručně nasbíraných hub můžeme v ostatních obdobích roku zaměnit přípravou žampionů nebo hlívy. Vždy získáme chutné jídlo, které lze doplnit na talíři tatarskou omáčkou a bramborami.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obalování hub si usnadníme tím, že mouku i strouhanku si dáme do igelitových sáčků. Lehkým potřesením sáčku máme obaleno najednou i několik kusů. Takto obalujeme i květák.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2023 09:03
19. 8. 2023 09:13
10. 9. 2019 12:34
20. 7. 2012 09:14
19. 7. 2012 16:27
10. 8. 2011 21:09
3. 7. 2011 15:53
1. 7. 2011 21:10
26. 8. 2010 21:44
17. 8. 2010 16:33
17. 8. 2010 10:09
17. 8. 2010 10:04
4. 10. 2009 19:39
4. 10. 2009 14:29
3. 10. 2009 23:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Falešný řízek ze sírovce: Chutná jako kuře a nebude vás stát ani korunu. Takhle snadno se připravuje
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Další recepty
Tématické fráze: řízky z hub rizky z bedly houbový řízek obalovane houby smažené řízky z hub houbové řízky v těstíčku obalované bedly řízek z hub smažené houbové řízky řízky z bedel řízek z bedly bedla jako rizek houby jako řizek bedla řizky smažení hub řízky z hub recept bedla řízek obalování hub řízky z hřibů houby jako řízky
Suroviny: houby, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, tuk na smažení
Houbové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDql
20 názorů