Masové kuličky plněné mozzarelou
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 944 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,29 g |
Tuky | 82,94 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 16,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
omlouvám se za špatnou kvalitu fotky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2013 15:58
17. 1. 2013 15:31
Za foto se neomlouvejtady se hlavně vařía kdo má možnost,tak vyfotí.Já jsem začínala s obyčejným mobilem a fotky,to tedy byla síla
Jídlo bylo jistě chutné a za něj Ti ťukám další bodík
17. 1. 2013 14:27
17. 1. 2013 14:21
ale omáčku bych slupla hned, teda i to maso, jen bych ten sýr vyloupla jak pecku z broskve
17. 1. 2013 13:54
17. 1. 2013 13:36
17. 1. 2013 13:32
aaadobromila: proč by mělo být mleté maso tvrdé ? Tady by se spíš mělo dá pozor, aby bylo opravdu dobře tepelně zpracované, aby uvnitř nebylo syrové, ale tvrdé určitě nebude.
17. 1. 2013 12:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 9 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak využít masoxové kostky. Jak je nahradit vývarem. Radíme začátečníkům
Další recepty
Tématické fráze: masove kulicky plnene mozarelou masové kuličky s mozarelou plněné masové kuličky masové koule s mozzarelou mlete maso s mozzarelou mleté maso plněné mozzarelou mlete maso plnene mozarelou mleté kulicky s mozzarellou mleté kuličky s mozzarelou mleté s mozzarelou masove kulicky plnene mozzarellou plněné mleté masové kuličky masové kuličky plnene mocarelou maso s mozarelou mlete maso s mozarelou kuličky s mozarelou masové kuličky s mozzarella koule z mletého masa plněné mozzarelou kulicky s mozzarellou mleta maso plnene mozzarelou
Suroviny: maso mleté, česnek, strouhanka, vejce, sůl, pepř, sýr mozzarella, rajče, paprika čerstvá bílá, protlak, cibule, cibulka jarní, česnek, sůl, pepř, cukr, kuskus
Masové kuličky plněné mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Dm
8 názorů