Křehké rebarborové řezy
Jarní zelenina, která se v poslední době těší veliké oblibě. Řeč je samozřejmě o zelené rebarboře, kterou nejčastěji zpracováváme do sladkých moučníků. Krásně křehké řezy, se žloutkovou polevou na povrchu, chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
koláčová forma
Nutriční hodnoty
Energie | 10 912 kJ / 2 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,74 g |
Tuky | 133,71 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 288,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Když použijeme suroviny ve dvou dávkách jsou z koláče vynikající řezy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2014 20:14
7. 5. 2014 19:23
Rebarboru už na zahradě mám, není jí sice moc, mám jí prvním rokem, ale na kulatou formu bude stačit. Normálně peču rebarborový koláč s tvarohem a drobenkou, tak ho teď vyzkouším s tou zakysánkou
3. 5. 2014 15:27
29. 1. 2013 21:48
29. 1. 2013 21:46
29. 1. 2013 10:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: rebarborové řezy s tvarohem rebarbora recepty rebarborové řezy recepty z rebarbory řezy z rebarbory rebarborové recepty rebarbora recept rebarborová koláč řezy s rebarborou rebarborový koláč z křehkého těsta rebarborová buchta z krehkeho testa křehký rebarborový koláč rebarbora rezy křehké rezy recepty s rebarborou křehké těsto na koláč s rebarborou rebarborovy rezy rezyzrebarbory rebarborové řezy s jahodami vynikající rebarborové řezy
Suroviny: mouka hladká, vejce, sůl, máslo, cukr vanilkový, voda, rebarbora, žloutek, smetana zakysaná, cukr, cukr vanilkový, solamyl, tuk, mouka hrubá
Křehké rebarborové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKz8
6 názorů