Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,30 g |
Tuky | 37,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 2,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem expert na steaky, což mě velice mrzí. Doufám,že se jednou k někomu, kdo je bezvadně umí“nasáčkuju“na ochutnávku. Protože jsem měla ale opravdu nádherný kousek masa z mladého kusu a bála jsem se,že to pokazím, tak jsem zaexperimentovala se surovinami i přípravou a nelituji. Maso bylo v lednici naložené 2dny, pomerančová kůra nezhořkla a nebylo to vůbec na škodu. Pěkně osmahnuté na másle chytilo krásnou barvičku a poté dodělané v alobalu v papiňáku bylo měkounké a na řezu slabě narůžovělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2013 11:14
Aničko - k této kráse bylo snad již řečeno vše - takže jenom shrnutí - skvost
21. 2. 2013 10:23
Vážení a milíS takovou reakcí jsem nepočítalaAni nevíte,jak mě vaše moc milé komentáře potěšilyMám opravdu radost nejen z nich,ale i z toho,že se jídlo povedloByl to totiž takový hokus pokus.Buď to vyjde,nebo že budu potichu jako pěna a"zmrvené" maso dodělám v hrnci v puštěné šťávě na způsob nějaké roštěnky
Jak píše Colombomnozí řeknou že jsem kvalitní maso"zabila"ale ta chuť opravdu stála za toKdybych maso připravovala na pánvičce,určitě by to byl v závěru vysušený nepodarek
Ještě jednou díky všemJen mě mrzí,že toho bylo málokdo se tady chystal-prosím nejezděteKdyž,tak na něco jiného
Jak píše Colombomnozí řeknou že jsem kvalitní maso"zabila"ale ta chuť opravdu stála za toKdybych maso připravovala na pánvičce,určitě by to byl v závěru vysušený nepodarek
Ještě jednou díky všemJen mě mrzí,že toho bylo málokdo se tady chystal-prosím nejezděteKdyž,tak na něco jiného
21. 2. 2013 09:39
Super nápad Ani, marináda bude dobrá, dělávám podobné, takže mohu jenom doporučit a na tu přípravu jenom valím oči, asi takhle
21. 2. 2013 09:05
21. 2. 2013 08:59
tak toto....je to dokonale...
21. 2. 2013 08:24
jarka skrobakova:Jaruš, vezmem Rebi a edéééém
21. 2. 2013 08:20
Jsi královna papiňáku Krása - recept i fotka
20. 2. 2013 22:36
Maso vypada naprosto dokonale, krasna barva....moc pekny experiment...
20. 2. 2013 21:57
Aničko dušinko, to nádhera, nejraději bych přijela se Senky Janičkou, mega bod posílám za vše i za foto
20. 2. 2013 20:49
Ani, luxus za hodinu a dvacet minut jsem u Tebe, prosím pořádnou porci
20. 2. 2013 20:47
Krása. Sice jsem nevyzkoušela,přesto boduji ,což také většinou nedělám. Nevím,jestli vyzkouším,u nás ocením hovězí bohužel jen já sama.
20. 2. 2013 20:44
Aničko - paráda. Já sice papiňák už delší dobu vůbec nepoužívám, ale vypadá to dokonale
20. 2. 2013 20:43
Teda Aničko to je nádhera jen jsem polkla
20. 2. 2013 20:38
Aninko, povedlo se ti to dokonale.. foto hovoří za vše.. jen se zakousnout, veliká krása
20. 2. 2013 20:38
Tez "cucim" jak se zadarilo. Maso vypada fantasticky, rekla bych, ze mate talent neuveritelny! Nepochybuji, bude to hodne dobre.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pomerančích jak dlouho dělat hovězí v papiňáku hovezi kyta v papinaku steak v papináku maso na citronovém pepři nalozeni masa do citronove a pomerancove stavy hovězí maso s pomeranci v steak na pomerancich hovězí na pomeranči hovězí maso na pomerančích hovězí maso s pepřem alobalu jak otevřít mlýnek kotányi hovezí steak v papinaku steak z papinaku recept hovezi na pomerancich hovezi steaky v tlakaci hovězí plátky na na pomerančích hovezi z papinaku recepty steak v v papiňáku hovězí kyta na pepři
Suroviny: kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal
Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6nM
35 názorů