Slunečnicové kostky (celokváskové)
Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 656 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 35,57 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 413,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kostky jsou měkounké, s pevnou kůrkou a velice pružnou střídou.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2020 13:41
20. 1. 2019 22:33
20. 1. 2019 16:44
4. 3. 2013 14:24
No, celokváskové pečivo hnětu raději kratší dobu, mám pocit, že mu delší hnětení nedělá dobře.
A pocit je to prý správný - kamarádka, která se o kváskování zajímá mnohem delší dobu, říká, že dlouhé hnětení a následné dlouhé kynutí způsobí převyvinutí lepku.
(Při delším intenzivním hnětení se vyvine napjatá lepková struktura, která se při dlouhém kynutí nebude moct dál vyvíjet a začne řídnout, slábnout a trhat se.)
4. 3. 2013 13:37
1. 3. 2013 20:26
1. 3. 2013 17:03
1. 3. 2013 13:57
1. 3. 2013 13:54
1. 3. 2013 13:10
1. 3. 2013 12:50
1. 3. 2013 12:39
Pokud chces presto pekarnu zapojit pouzij Zakladni program a po umichani, 1. kynuti, promichnuti a asi 5 minutach 2. kynuti pekarnu vypni a testo nech vykynout nebo prendej na vykynuti do misy.
1. 3. 2013 12:30
Děkuji.
1. 3. 2013 10:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 3 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 8 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 9 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 11 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 12 minutami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 39 minutami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 45 minutami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 57 minutami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 2 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 3 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
MaminkaVladuska uvařil před 3 hodinami
Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH
PetrPandy uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na smaženou rýži? Je to skvělá příloha a výborné hlavní jídlo, které vyzkoušíme podle jednoduchého receptu
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicové kostky slunečnicové pečivo slunecnicova kostka kváskové pečivo recepty slunecnicove pecivo recept slunecnicove kostky recept celokváskové pečivo slunečnicová kostka recept celozrnná kostka kváskové pečivo kostka slunečnicová kostka posypaná slunečnicovym seminkem celokvaskove pečivo recept slunenicove kostky pečivo se slunečnicí celokváskové pečivo recepty kváskové zitné pečivo sluhecnicove pečivo slunečnicový kostka pecivo slunečnicová kostka pecivo
Suroviny: kvásek, voda, mouka celozrnná žitná, voda, olej, cukr, sůl, semínka slunečnicová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
14 názorů