Rybí škvarky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 801 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,00 g |
Tuky | 143,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept koluje mezi rybáři.
Někdo dochucuje grilovacím kořením, kořením na ryby, drceným kmínem.....podle své chuti.
Drobné kostičky se upraží, nevadí konzumaci.
Při použití plevelných ryb dělat raději menší kousky, aby se kostičky spolehlivě upražily.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2020 16:35
kapr s kuží nebo bez
19. 11. 2014 09:38
tejaja - použití jiných ryb jsem v surovinách neuvedl, neboť kapr je nejčastěji používaná ryba a navíc chutná Málokdo z nerybářů se dostane k jiné rybě.
19. 11. 2014 09:13
Jiri V.: Ďakujem, blbo čítam, no...
19. 11. 2014 08:30
Zdenka1 - děkuji za bodík a komentář. Jsem rád, že chutnalo.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček. A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.
19. 11. 2014 08:21
tejaja - Dá se použít jakákoliv ryba. V poznámce píši ....při použití plevelných ryb......Škvarky dělám i z cejnů. Kousky dělám menší, aby se kostičky upražily a nevadily při jídle.
18. 11. 2014 21:28
Akosi mi toto uniklo Chcem sa spýtať, musí to byť len kapor alebo možno použiť aj inú rybu?
18. 11. 2014 21:02
O víkendu jsem vyzkoušela tvůj recept. Moc jsme si pochutnali, tak posílám pochvalu a oceňuji dalším bodíkem. Solila jsem až po usmažení
2. 2. 2014 22:28
to je velmi zajímavé a určitě vyzkouším
2. 2. 2014 18:32
Dala bych si s velikou chutí
2. 2. 2014 15:06
Andrea - Určitě se nějaké pivo v Plzni najde Plzeň bez piva to si nedokážu představit
2. 2. 2014 14:44
Jiri V.:Jirko, my Plzeňáci tu snad nějaké ještě najdeme
2. 2. 2014 14:38
Děkuji za bodíky a komentáře
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo
2. 2. 2014 14:31
To bych si nabídla
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
2. 2. 2014 14:05
Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 8 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: rybí škvarky z kapra kapří škvarky recept skvarky z kapra kapří škvarky škvarky z ryb škvarky s kapra škvarky z cejna recept na kapří škvarky rybiskvarky škvarky recept jak udelat skvarky ribi skvarky skvarky z cejnu kapr škvarky recept na skvarky z kapra jak udělat škvarky z kapra jak udělat rybí škvarky www recepty z tolstolobika skvarky z kapra recept rybi skvsarky
Suroviny: filet z kapra, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, česnek
Rybí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAxy
23 názorů