7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
Začínají výlovy, proto se zvýší nabídka ryb na rybárnách i přímo u rybníků, navíc ty základní druhy se dají koupit celoročně. Nejběžnější rybou u nás je kapr. Ne každý si ho ale oblíbil.
Přitom stačí dobrý recept a chutná úprava - a na kaprovi si pak skvěle pochutná i ten, kdo jej jinak nevyhledává. Následující přehled obsahuje nejoblíbenější recepty na zpracování kapra z našich stránek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
- Třeboňské kapří hranolky
- Kapr na medu
- Kapr v pivní máslové marinádě
- Kapr podle pánů z Rožmberka
- Biftek z kapra
- Rybí salát v koprové remuládě
- Rybí škvarky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Kapr
Kapr je v Česku tradiční, bohužel většina si tuto rybu dopřává pouze jednou ročně, na Vánoce. Velmi záleží na způsobu jeho chovu, například třeboňský kapr má velmi delikátní chuť, které je docíleno… Podívejte se na všechny kapr.
Kapr je sice nedoceněná ryba, ale věříme, že mu dáte šanci i v těchto netradičních receptech. Video vám představí smaženého kapra v klasickém trojobalu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Komentáře