Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkové rizoto

Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto příjemně ozvláštní.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 6. 2015 23:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 022 kJ / 2 156 kcal
Bílkoviny31,77 g
Tuky88,16 g
Vláknina20,93 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy271,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičkové rizoto rizoto s redkvickami rýže s ředkvičkami rizoto s ředkví ředkvičkové rizoto¨ ředkvičkove recepty ředkvičky recepty ředkvičkový salát s mascarpone rizoto z ředkviček ředkvičky rýže bílé ředkvičky s rýží rizoto se ředkvičkou ředkvičky s rýží rizoto z kulatozrnné rýže ředkvičkove pyre jak vyvarit alkohol z jidla

Suroviny: rýže kulatozrnná, víno bílé, vývar zeleninový, cibulka jarní, česnek, mascarpone, olej olivový, ředkvičky, parmazán

TopRecepty.cz

Ředkvičkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPBK