Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková polévka s celerem

Z ředkviček a celeru uvaříme zajímavou krémovou polévku, ve které nepřijdou nazmar ani listy ředkviček. Polévku podáváme ozdobenou lžící zakysané smetany a nakrájenými ředkvičkami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 9. 2016 12:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie803 kJ / 192 kcal
Bílkoviny4,52 g
Tuky8,72 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy18,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Angel 666 Angel 666

19. 9. 2016 22:43

Anna Kocikova: Drahuško, děkuji :-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 9. 2016 15:56

Celer a ředkvičky-moc zajímavá kombinace surovin na polévku:-8Polévka se mi líbí:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičková polévka recept top recepty polévky redkvickova ředkvičková polévka ředkvičková polévka bez mouky polevka z rekvicky zvadlé řekvičky

Suroviny: ředkvičky, celer, máslo, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Ředkvičková polévka s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BY2X