Lilkové karbanátky se šunkou a parmezánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 831 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 33,29 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,31 g |
Sacharidy | 4,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2016 19:59
29. 11. 2016 18:40
Ale možná bys sýr mohla nahradit bylinkami a na zahuštění použít třeba sojovou drť.
29. 11. 2016 18:35
Strouhanka (hraška) vadí...
...a lilek nevadí?
29. 11. 2016 17:47
29. 11. 2016 17:12
29. 11. 2016 16:52
29. 11. 2016 11:16
28. 11. 2016 17:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 43 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Limonáda z čerstvého ovoce je hitem léta! Máme pro vás tipy, jak ji jednoduše připravit doma
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: karbenátky s parmezánem lilkové placičky plněné sýrem lilek hraska cuketove karbanatky s parmezán recept karbenátky s parmazanem bramborové karbanátky lilkové karbanátky
Suroviny: lilek, vejce, parmazán, česnek, šunka, strouhanka, pepř, sůl, pažitka, olej
Lilkové karbanátky se šunkou a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oW2j
8 názorů