Rajčatové rizoto s červeným vínem
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 903 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,56 g |
Tuky | 45,23 g |
Vláknina | 10,65 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 147,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/rajcatove-rizoto-s-cerveny...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 7 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 13 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 36 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 52 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Další recepty
Tématické fráze: rizoto s vínm risoto s cervenym vinem rizoto na červeném víně drcená rajčata recept rizoto a suseny rajccata rizotto s cervenym vínem rajcatove vino recept rizoto recept vino rizooto s rajčata recepty s červeným vínem
Suroviny: cibule, olej olivový, rýže arborio, protlak rajčatový, víno červené suché, česnek, rajče drcené, koření provensálské, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, parmazán, rajče sušené v oleji, petrželka
Rajčatové rizoto s červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAXQ
0 názorů