Újezdecké perníčky zdobené marcipánem
Perníčky jsou tradičním cukrovím zejména na Vánoce. Každá rodina má svůj oblíbený recept a způsob zdobení. V tomto receptu najdete inspiraci na krásné zdobení těstem a marcipánem. Samozřejmě můžeme zdobit i klasickou bílkovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
podle velikosti perníčků
Nutriční hodnoty
Energie | 15 208 kJ / 3 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,40 g |
Tuky | 33,75 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 725,43 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2020 10:56
8. 12. 2020 10:43
8. 12. 2020 10:34
8. 12. 2020 10:33
7. 12. 2020 22:06
7. 12. 2020 20:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 31 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Putování za perníčky. Vydejte se za vůní perníkového koření do všech koutů naší vlasti!
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, kypřící prášek, koření do perníku, kakao, vejce, med tekutý, rum, mléko, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo
Újezdecké perníčky zdobené marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lx5X
6 názorů