Švestkový (meruňkový) drobenkový koláč s pudinkovým tvarohem pro Fikinu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 499 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,12 g |
Tuky | 137,18 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 341,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace: Vím, že jsem upravila původní recept zvětšením množství náplně, ale kde se nachází, nevím. Není vyloučeno, že i na těchto stránkách, je to dokonce pravděpodobné. Tak snad se autor/ka nebude zlobit.
Koláček je opravdu moc dobrý a obsahuje jen málo cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2021 19:09
16. 5. 2021 13:18
Jako negativum receptu spatřuji, že zde není uvedena teplota a délka pečení. Pekla jsem na 170 stupňů, půl hodiny a ze spodu by to ještě chtělo. Alespoň orientační dobu by to chtělo uvést a každý nechť si přizpůsobí dle své trouby.
13. 5. 2021 18:09
Děkuji. mňam.
I když neni určen pro mne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 15 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, cukr písek, tvaroh jemný, pudink vanilkový, vejce, mléko, meruňky
Švestkový (meruňkový) drobenkový koláč s pudinkovým tvarohem pro Fikinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YDM
3 názory