Velikonoční nádivka - hlavička
Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 317,29 g |
Tuky | 150,81 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 2,90 g |
Sodík | 8,26 g |
Sůl | 19,16 g |
Sacharidy | 265,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 18:28
2. 4. 2023 18:14
14. 4. 2022 09:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 38 minutami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 20 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 23 minutami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 48 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 2 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 3 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 14 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 17 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
3 názory