Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 11:28
Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu
30. 11. 2022 11:27
kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej
30. 11. 2022 10:17
zrovna jsem minulý týden zavářela, už roky to dělávám jako jedlé dárky. Bez rychlosoli maso nebo paštika šedne.
30. 11. 2022 10:11
Fantastické! Určite vyskúšam!
29. 11. 2022 20:12
mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.
29. 11. 2022 18:48
Máš to jako vždy, dokonalé Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Pekinskské zavinuté zelí
Přidáno před 2 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 2 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 5 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 4 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 6 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 6 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 7 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 7 hodinami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 7 hodinami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
6 názorů