Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 131 kJ / 2 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
Tuky | 65,06 g |
Vláknina | 58,88 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 437,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Salát je výborný jako hlavní chod, ale samozřejmě se dá využít jako příloha k masům či s pečivem.
Dají se samozřejmě použít i klasické těstoviny místo bezlepkových.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 21 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Další recepty
Suroviny: těstoviny, sůl, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, okurka salátová, olivy černé, rajče cherry, brokolice, hrášek mražený, parmazán, sušená bazalka, petrželka, hořčice dijonská, ocet vinný, šťáva citronová, olej olivový, olivy, sůl, pepř
Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxj0
0 názorů