Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku
Hovězí srdce je jednou z neobvyklých surovin moderní kuchyně, nicméně, měli bychom mu dát určitě prostor. Je velmi výživné, málo tučné a chutí připomíná zvěřinu. Ve spojení se slaninou a houbami bude skvělým slavnostním obědem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 972 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,71 g |
Tuky | 261,81 g |
Vláknina | 5,81 g |
Cholesterol | 535 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 18,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou se váha koupeného celého srdíčka pohybuje mezi 2-3 kg. Po opracování část srdíčka lze zamrazit a odřezané části použít na vývar.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2023 21:24
16. 7. 2023 20:53
Jestli tohle srdíčko vyzkoušíš,potěší mě toMouka také nic nepokazí,u mě zvítězila lenost.Nechtělo se mi stát u sporáku a šťávu míchat a provařovat
16. 7. 2023 19:20
Tenhle tvuj rc urcite uvarim, ale prisaham, ze bez skrobu. Omacku event zaprasim hl. moukou
16. 7. 2023 18:17
16. 7. 2023 10:20
14. 7. 2023 19:41
Miladko,když nás někdy honí mlsná,tak se uvařené srdíčko nakrájené na tenké plátky mlsá jen tak,na chuťJsme ostudy
14. 7. 2023 15:31
14. 7. 2023 07:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
honza3792 uvařila před 1 minutou
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 5 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 6 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 7 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 7 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 8 hodinami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 8 hodinami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Další recepty
Suroviny: srdce hovězí, slanina gazdovská, houby sušené, vývar masový, kmín drcený, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, voda, solamyl
Hovězí srdce na slanině a sušených hřibech v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823or
8 názorů