Těstoviny Zelené bohyně
Jednou za čas přijde den, kdy nemáte chuť stát dlouho u plotny, ale je potřeba připravit jídlo. Jednoduchý, rychlý a ještě chutný pokrm vykouzlíte díky tomuto receptu. Skrývají se v něm těstoviny se špenátovou směsí a ricottou. Dobrou chuť!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 64,31 g |
Vláknina | 5,09 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 16,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace od : Katheriny Gillen mírně přizpůsobené našim podmínkám. Název prý vznikl podle původního bylinkového Drezinku Zelené bohyně, který je konzistencí velmi podobný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2023 20:24
2. 8. 2023 20:17
S tím focením mám kolikrát problém i jáHodně záleží i na světle.Když je pod mrakem a nebo večer,tak ty fotky za moc nestojíAle tady jde spíš o to,aby u receptu vůbec nějaká fotka pro představu byla
2. 8. 2023 11:16
2. 8. 2023 11:10
2. 8. 2023 09:53
2. 8. 2023 09:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 37 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Znáte ricottu? Tento lahodný italský sýr ze syrovátky využijeme do sladkých i slaných pokrmů
Další recepty
Suroviny: špenát baby, olej olivový extra virgin, cibule šalotka, česnek, estragon, bazalka čerstvá, pažitka, smetana zakysaná, sůl mořská, těstoviny, olej olivový, sýr ricotta
Těstoviny Zelené bohyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZJB
6 názorů