Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Na boršč má každá rodina vlastní recept, jiný je ruský ze třech druhů masa bez rajčat a protlaku a jiný ukrajinský s masem vepřovým. Tato verze je chutná i zcela bez masa. Nastrouhaná zelenina vše dostatečně zahustí.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 52 635 kJ / 12 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 657,09 g |
Tuky | 151,85 g |
Vláknina | 1 962,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39,92 g |
Sůl | 86,66 g |
Sacharidy | 1 166,94 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 11 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 14 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 42 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 48 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Další recepty
Suroviny: zelí bílé hlávkové, cibule, mrkev, celer, česnek, řepa červená, rajče, protlak rajčatový, olej olivový, ocet, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKRz
0 názorů