Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Zapečená zeleninová jídla se těší velké oblibě nejen v létě. Jsou hotová raz dva, nejsou nijak složitá a u stolu si pak všichni libují. Jednoduchý recept na zapečený lilek s rajčaty a sýrem je skvělým tipem na večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,46 g |
Tuky | 64,53 g |
Vláknina | 5,49 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2024 07:16
26. 1. 2024 22:43
25. 1. 2024 13:52
25. 1. 2024 09:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, česnek, rajče naložené, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, parmazán, strouhanka, ořechy piniové
Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rDNZ
4 názory