Řezy s krémem a povidly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 410 kJ / 5 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,01 g |
Tuky | 319,48 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 829 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 469,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krém je počítaný na celý plech (když pečete 2 plechy celkem). Pokud pečete jen jeden plech a pak rozříznete, krému je celkem dost, můžete dělat z poloviční dávky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2017 14:42
8. 6. 2011 19:08
2. 6. 2011 07:55
24. 3. 2011 22:38
povedly se a chutnaly, tak +13
8. 10. 2010 20:35
6. 2. 2010 19:27
22. 11. 2009 11:31
20. 11. 2009 23:14
20. 11. 2009 23:02
20. 11. 2009 18:48
kolik se má dát másla do krému já dala celé
20. 11. 2009 13:36
20. 11. 2009 12:09
20. 11. 2009 09:41
20. 11. 2009 07:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 53 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: řezy s povidly řezy na plech nejnovější recepty tvarohové řezy s povidly rezy s tvarohem a povidly moučník s povidly povidlové řezy povidlové řezy moučníky s povidly recepty s povidly řezy s krémem pečeme s povidly kluci v akci tvarohové řezy řez s povidly tvarohové řezy kluci v akci zákusek s povidly tvarohové řezy s s povidly zakusky s povidly dezert s povidly tvarohovo povidlové řezy zákusek s povidlama
Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, tuk hera, cukr moučkový, smetana zakysaná, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, solamyl, cukr, cukr vanilkový, máslo, bílek, povidla švestková, cukr písek, pudinkový prášek, ořechy
Řezy s krémem a povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q1A
14 názorů