Jehněčí kýta na červeném víně
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 21,23 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2014 20:37
11. 3. 2014 19:36
Ale krásný recept to je !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na víně jehněčí kýta recept jehneci kyta jehněčí kýta s kostí recept jehněčí kýta na zelenině jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí guláš z kýty jehněčí kýta s kostí jehněčí maso na víně jehneči kýta recepty jehněčí na kořenové zelenině jehneči na vině recept jehněčí recepty recept na jehneci kytu jehněčí kýta na kořenové zelenině recepty jehněčí kýta recept na jehněčí na víně jehněčí ragú na víně pečená jehněčí kýta na zelenině jehněčí na zelenině a víně
Suroviny: kýta jehněčí, víno červené suché, mrkev, petržel, celer, cibule, bylinky, máslo, protlak rajčatový, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, olej olivový
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
2 názory