Chlebový věnec
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 184,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím zkušené pekařky, aby po mně nechtěly vědět důvody technologického postupu. Z pudu sebezáchovy se vždy držím přesně receptu i popisu práce :D :D
Zdrojem je Chuť a styl z loňského roku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2014 14:16
Díky za nahlédnutí do receptu
7. 4. 2014 14:01
Vypadá moc dobře Jani
6. 4. 2014 16:23
chocolate: Ty jsi teda rychlík krásná fotka, díky
6. 4. 2014 15:33
senky:Foto pridano
6. 4. 2014 15:23
chocolate: Nezapomeň a přidej, těším se
6. 4. 2014 15:18
Venec se pece, snad nezapomenu pridat foto.Jani diky za prima napad.Bodik pridavam.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
6. 4. 2014 12:14
To vypadá velmi dobře, už jsem bodík dala dřív
6. 4. 2014 12:13
Moc hezky si hraješ s těstem
6. 4. 2014 09:37
Vždy sa mi páčia "hrátky" s kysnutým cestom...
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
5. 4. 2014 22:15
Už jsem ho okukovala na FB, vypadá velmi dobře Jani
5. 4. 2014 21:47
Moc dobře to vypadá
5. 4. 2014 21:46
Kdo má rád spoustu křupavé kůrky,ten si..pošmákne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chřest na másle je pokrm pro labužníky, kteří dokážou ocenit jednoduchou kombinaci chutí
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: recepty chuť a styl věnec z česneku věnce z česneku chlebový adventní věnec chlebový venec s česnekem recept česnekový věnec věnec na pečení adventní věnec chleba adventní věnec s uzeninou adventní věnec z chleba věnečky z polohrubé mouky mazancový dalamánky brijoškový chleba jak udělat česnekové věnce věnec a papír na pečení
Suroviny: mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, sůl hrubá, droždí sušené, voda, mouka polohrubá
Chlebový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK1Z
12 názorů