Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 6 258 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,18 g |
Tuky | 61,33 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 40,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 28 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 41 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Další recepty
Tématické fráze: recept na dušený buček duseny bůček recepty z kedlubny dušené kedlubny s fazolemi
Suroviny: kost, kedlubna, cibule, zázvor, česnek, omáčka worcesterová, sůl, pepř mletý, olej, sádlo, jíška, vývar
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qNm7
0 názorů