Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico
Pokud jste ještě nikdy nepoužili připravený dresingový sladkokyselý základ crema di balsamico, máte ideální příležitost. Směs kedlubny s paprikou se díky lahodné chuti z obyčejného salátu změní na úžasný.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,35 g |
Tuky | 16,83 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2023 20:24
5. 5. 2023 19:13
5. 5. 2023 17:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Suroviny: kedlubna, kapie, olej sezamový, ocet balsamiko, petrželka
Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADNzj
3 názory