Můj segedín s domácím knedlíkem
Tento lahodný pokrm pocházející z Maďarska je už i u nás v Česku jako doma. Je to díky šťavnatému vepřovému masu, které získá šmrnc přidáním kyselkavého zelí. Spolu s domácím houskovým knedlíkem připravíme ideální zimní oběd.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
Tuky | 16,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme mít tmavší segedín, stačí v mikrovlnce ohřát trochu vody, přidat sladkou papriku, zamíchat, přidat a hned je tmavší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2010 18:54
19. 11. 2010 18:45
19. 11. 2010 18:43
19. 11. 2010 18:35
19. 11. 2010 18:32
19. 11. 2010 18:24
19. 11. 2010 18:22
19. 11. 2010 18:22
19. 11. 2010 18:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 55 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Další recepty
Tématické fráze: segedín segedín recept recept segedin segenin recept na segedin segetín segetín recepty segedin recept na segetín segedin v papinaku sekedín segegín segedin top recepty domácí knedla segetín guláš vepřové maso recepty sekedýn segedín bez masa vyborny segedin recepty na segedin
Suroviny: maso vepřové, cibule, zelí, sůl, sádlo, paprika sušená sladká, kmín mletý, bobkový list, pepř mletý, vývar masový, mouka hladká, mouka
Můj segedín s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69kl
39 názorů