Kuřecí prsa se sladkým ředkvičkovým přelivem a bylinkovou bramborovou kaší
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,86 g |
Tuky | 72,55 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 113,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2012 11:25
11. 9. 2012 19:55
11. 9. 2012 17:08
11. 9. 2012 07:32
10. 9. 2012 21:51
10. 9. 2012 21:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 14 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 29 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: bylinková bramborová kaše kuřecí guláš s bramborovou kaší kuřecí prsa s braborovou akší kuřecí prsa na bylinkách kuřecí prsíčka na medu s bramborovou kaší recepty z kuřecích prsou s bramborovou kaší bramborovo-bylinková kaše bramborovo bylinkova kase kureci prsa na stave s kasi barmborová bylinková kaše bylinkova bramborova kase bramborova bylinkova kase
Suroviny: řízky kuřecí, ředkvičky, máslo, med, cukr moučkový, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř, zázvor mletý, šťáva citronová, brambory, mléko, máslo, petrželka
Kuřecí prsa se sladkým ředkvičkovým přelivem a bylinkovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLo5
6 názorů