Pivní žebra na medu a zázvoru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 615 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,14 g |
Tuky | 100,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 200,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vlastně tak lze upravit jak bůček, tak klasická žebra. Vlastně žebra speciál vypadají jako něco mezi nimi. Ale klasická žebra stačí jen na prudce zatáhnout prvních 20 minut a pak už neodkryté péct na 150° a průběžné potírat marinádou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2015 16:08
21. 4. 2015 15:12
21. 4. 2015 09:38
20. 4. 2015 22:28
20. 4. 2015 12:15
20. 4. 2015 10:37
20. 4. 2015 08:45
Krasny recept Kacko.
20. 4. 2015 08:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Další recepty
Tématické fráze: zebra na medu hovězí žebra v pivní marinádě pivni marinada na zebra recept žebra na medu zebra na zazvoru zebro na medu recept na žebra na medu marinada pivo med pečená žebra na medu a pivu pečená žebra zázvor žebra na medu recept recepty zebra na medu zebra ribs peceni marinady na žebra marináda na žebra, zázvor žebírka na medu a pivu pivní marinády na zebra žebra na medu a na černém pivu jak ipravit vepřová žebra recept žebra na medu se se zázvorem
Suroviny: žebra vepřová, pivo černé, med, šťáva citronová, zázvor, chilli paprika sušená, česnek, tymián čerstvý, římský kmín mletý, sůl, pepř
Pivní žebra na medu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrzy
8 názorů