Sekaná ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 9 343 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,31 g |
Tuky | 168,61 g |
Vláknina | 22,23 g |
Cholesterol | 747 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 50,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může omáčku zahustit lžící mouky rozmíchané v trošce vody - musí se nechat provařit 15-20 minut. Já jsem omáčky nedělala moc, proto stačila jen rozmixovaná zelenina.
Ráda používám remosku, ale může se péct v troubě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2015 02:13
21. 6. 2015 22:20
21. 6. 2015 20:35
21. 6. 2015 19:25
21. 6. 2015 19:25
21. 6. 2015 18:38
21. 6. 2015 18:33
21. 6. 2015 18:12
Danco, já mám kapary taky moc ráda
21. 6. 2015 18:03
21. 6. 2015 17:54
21. 6. 2015 17:30
21. 6. 2015 17:26
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší sekaná svíčková na smetaně omáčka k sekané sekaná na smetaně sekana v omacce sekaná s omáčkou omáčky k sekané smetanová omacka s kapary sekaná svíčková na smetaně omáčka na sekanou smetanova omáčka k sekane smetanova omacka s horcici smetanová omáčka s e sekanou sekaná z remosky rozmichat smetanu z hořčici rada omacki k sekaná sekaná na smetaně smetana s hořčicí sekané maso v omáčce sekaná k omáčce domácí recepty sekaná k omačce
Suroviny: maso mleté, vejce, solamyl, strouhanka, mrkev, celer, petržel, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, hořčice plnotučná, kapary, smetana ke šlehání, máslo, citron, cukr, sůl, pepř
Sekaná ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7kY
12 názorů