Jablkové čatní II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 4,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 488,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak niekto nemá rád pikantné, vynechá chili papričky a nahradí ich nadrobno narezanou červenou paprikou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2009 12:05
11. 7. 2009 11:37
11. 7. 2009 11:06
11. 7. 2009 10:59
11. 7. 2009 10:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 28 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 42 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: jablkové čatní jablkové chutney čatní recept čatní z jablek jablkové čatný chutney recept jablečné chutney čatní chutney recepty chutney jablkové jablečné čatní jablečné čatný čátní jablkové jablkový čatni recept na čatni čatny paprikové chutney čatný recept čatní z červené cibule chutney z jablek
Suroviny: jablko, olej, cibule, cukr krystal, ocet, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř černý, bobkový list, tymián sušený, zázvor, pepř cayenský
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
5 názorů