Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Suroviny
Porce: 1 nohavice
Nutriční hodnoty
Energie | 25 175 kJ / 6 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,45 g |
Tuky | 371,22 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 449,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto použijeme listové nebo tohle: https://www.toprecepty.cz/recept/29123-jednoduche-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2020 18:16
Veronika.Hrozna:
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
25. 10. 2020 17:47
Jaromira18: Ještě, že máme fotku !
25. 10. 2020 17:45
Eja57: Já taky, protože už nemám mák. Teď jsem poskládala višňovej, kvůli gramáži, aby recept mohl někdo udělat. Právě je v troubě, tak za dvě hodinky , když se vychladí, tak si mohu dát.
25. 10. 2020 17:42
Veronika.Hrozna: Veroniko je tam tvá náplň, tak je tvůj, moc a moc chutnal všem, už mám také jen tu patičku.. Tuhle náplň budu dělat často. Moc díky za ní.
25. 10. 2020 17:41
Miluju strudl a tady nemam slov, parada.
25. 10. 2020 17:05
Jaromira18: já jsem si s dovolením vydloubla kousíček z monitoru, ke krásný kávu mám vlastní....
25. 10. 2020 17:00
Eja57: Nevadí , vše je O.K. Jak v každé domácnosti je šuplík na všehochuť věcí, tak i diskuze pod receptem, může být v této těžké době osvěžující, i s tou rozmanitostí a dobrou atmosférou. I to jídlo, které pak připravíme, je lékem pro duši !
25. 10. 2020 16:53
Jaromira18: Jaruško ten je nádhernej , až očka přecházejí. Děkuji za kafíčko , jdu si ho vypít/ zrovna jsem si uvařila/ Za to žes našla odvahu a ihned vyzkoušela, ti moc děkuji. Já dám pryč ten ubohý zbytek štrúdlu na fotce, který jsem poslala jen z nouze ctnost, protože víc nezbylo.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
25. 10. 2020 16:06
Veronika.Hrozna: výborný nápad - název receptu "štrúdlové náplně" - jmenuji Tě královnou náplní....pošlu SZ, to vymyslíme
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
25. 10. 2020 15:51
Veronika.Hrozna: Verunko, no já nevím, právě, že je tady tolik pěkných receptů na štrúdly a záviny, tak mám obavy, že to podle receptu bez obrázku nikdo neudělá. Ale ať je po tvém, tak já to sem přidám, dopíši tam i odkaz na těsto od Ivuši, že je také na to vhodné místo pracného tahaného těsta. Snad to tak bude pro případného zájemce přijatelnější! Tak večer to tu bude. Ahojky, moc zdravím!
25. 10. 2020 14:25
Veroniko uvařila jsem ti kafíčko, je to vynikající náplň.
25. 10. 2020 13:22
MamlajdaD: Tak ten recept najdi ! Dej tam tu náplň, kterou si napsala a to by čert na tom seděl, že by někdo neupekl! Podívej, jaká debata se spustila, kvůli jednomu odkrojku pro mne běžného mákového štrúdlu. Hospodyňky chtějí nové recepty ! A štrúdl snad papá každý ! Jakýkoliv, v každou denní, i noční dobu, není žádný štrúdl v bezpečí!
25. 10. 2020 13:19
Komenty OT jsem smazala, i na přání diskutujícího. O cenzuru rozhodně nejde
25. 10. 2020 13:14
magdalenka:
25. 10. 2020 12:12
Veronika.Hrozna: myslela som tvarohove pite, nie jablkove. Tam pridavam krupicku alebo skrob, pudingovy prasok, ak treba.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: jablko, mák mletý, rozinky, cukr vanilinový, cukr skořice, skořice mletá, cukr krystal, rum, máslo, višně, mák, cukr vanilkový, cukr skořice, cukr krystal, kůra citronová, rum, máslo, těsto listové, víno hroznové, krupice, cukr moučkový, cukr vanilkový, sádlo vepřové
Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xJGE
52 názorů