Zeleninová pasta k masu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 347 kJ / 4 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,92 g |
Tuky | 308,67 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,22 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 339,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příjemně chutnající zeleninová pasta, dost ostrá.
Používáme k masu, pod maso, ale velice dobrá je i na chlebu s máslem.
Někdy, pokud jich máme nadbytek, přidávám k dusící se zelenině i celou mladou nastrouhanou cuketu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2020 16:51
Uložil jsem si. Dělám něco podobného s hřiby. Vše pomelu a podusím.:????????????
24. 9. 2016 14:41
Eva B.: to mě moc těší
24. 9. 2016 14:36
Díky za inspiraci - letos mám slušnou úrodu tykví, ačokči a rajčat, použila jsem je jako základní surovinu a zpracovala výše uvedeným způsobem - výsledek je naprosto vynikající. Chválím, ukládám do oblíbených receptů a velice děkuji !!!!
2. 8. 2014 07:34
delam tuto smes uz asi 3-5 rokem a je opravdu super proto davam vsechny hvezdicky.da se pouzit k cemu koli a je moc chutna.doporucuji vsem at si ji udelaji.
2. 8. 2014 07:30
delam pastu asi 3-rokem a opravdu nema chybu
24. 6. 2014 14:15
Z náhodných na mě vykoukla tahle dobrota
1. 8. 2009 13:21
Moc dobrá pasta+
1. 8. 2009 12:14
íha tak to vyzerá super ukladám a vyskúšam aj stou cuketou
1. 8. 2009 10:13
To je opravdu dobré. ukládám a +bodík . Václav
1. 8. 2009 09:26
už tisknu, toto musím zkusit, taková zavařenina je a vždycky se pro ní najde uplatnění (alespoň u nás) a cukety přidám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 6 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 29 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 44 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Místo nezdravých brambůrek můžeme mlsat zeleninové chipsy. Snadno si je připravíme sami v troubě na plechu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pasta z feferonek pasta z rajčat pasta ze zelených rajčat pasta z paprik pasta z paprik a rajčat pasta ze zelených paprik pasta s paprik pasta z rajcat a paprik pasta na topinky z rajčat a paprik papriky pasta pasta z cukety cukrová pasta recept pasta s feferonek harisa z rajčat ostrá pasta feferonky pasta pasta z feferonek recept pasta na topinky paprikypasta pasta z papriky
Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, česnek, feferonka, cibule, olej, ocet, cukr, sůl
Zeleninová pasta k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R9N
10 názorů