Pečený Pangasius s čerstvou salsou
Suroviny
Porce: 2 velké porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 366 kJ / 2 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,13 g |
Tuky | 185,90 g |
Vláknina | 44,09 g |
Cholesterol | 696 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 79,59 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2010 12:33
26. 10. 2009 12:43
25. 8. 2009 17:04
24. 8. 2009 07:59
23. 8. 2009 11:59
18. 8. 2009 10:50
18. 8. 2009 10:22
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 7 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: pangasius na grilu peceny pangasius salsa recept peceny pangas pangasius na kmíně pangasius doba peceni pangasius pečený pečení pangase pečeme rybu pangasius na gril recept na pečenou rybu salsa vaření recept na pečeného pangase pangasius gril pečeme pangase pangas na kmíně pečená ryba na kmíně čína z pangase jak rozmrazit rybu priprava pangase
Suroviny: pangasius, cuketa, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá bílá, cibule, citron, olej olivový, máslo, koření oregáno, kmín celý, česnek sušený, paprika sušená sladká, koření grilovací, sůl, pepř
Pečený Pangasius s čerstvou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ0K
7 názorů