Jak zahustit tvarohovou náplň do koláčů, aby nevytékala. Několik tipů nám pomůže k luxusní náplni
Pokud připravujeme tvarohovou náplň do koláčů a zjistíme, že náplň je moc řídká, je třeba ji zahustit. Ale jak na to? Máme více možností, jak si poradit.
Vždy je lepší předcházet problému a rovnou připravit náplň dostatečně hustou, proto:
- přednostně používáme tvaroh v kostce
- pokud používáme tvaroh z vaničky necháme ho předem okapat přes plátno nebo utěrku, zbavíme se tím přebytečné tekutiny
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak zahustit tvarohovou náplň
Když už ale náplň máme moc řídkou, nelekejme se, a vyzkoušejme jednu z těchto možností:
- vmícháme pudink - použít můžeme pudink Créme Olé, což je pudink, který se připravuje bez vaření
- vmícháme bramborový nebo kukuřičný škrob
- zahustíme dětskou krupičkou
- vmícháme rozpuštěné máslo a poté dáme zatuhnout do ledničky
A jak koláče a buchty správně zabalit, aby náplň opravdu nevytekla, najdete v našem dalším článku:
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zabalit buchty, aby náplň nevytekla
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Komentáře