Inspirace na rychlé i sváteční obědy. Recepty z celého světa
Většina Čechů považuje oběd za hlavní jídlo dne, které má být velké a vydatné. Pravdou ale je, že mnohé národy preferují naopak velké večeře a obědvají lehce a narychlo. Ať si vyberete to, či to, ať se stravujete lehce, těžce, bez cukru, bez laktózy, bez lepku, zdravě, nezdravě, nízkotučně, vegetariánsky, vegansky či masově, receptů na dobrý oběd je pro nás všechny habaděj!
Kolem poledne si můžete dopřát i těžší, hutnější jídlo. Pikantnější pokrmy jsou skvělé k obědu i večeři. Pro děti si tu pak rozhodně vyberete pestré a jemné pokrmy, které je nebudou pálit na jazýčku. Máme pro vás recepty nejen na české klasiky, ale i na pokrmy italské, řecké, francouzské, severské, čínské, japonské, thajské… Prostřednictvím vašich chutí s námi procestujte celý svět!
Související články
Přečtěte si Zobrazit více
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Farmářské trhy v Praze lákají i na podzim: Kilo brambor je k mání už za 15 Kč, u řeky si dáte skvělé topinky, na Jiřáku kafe
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů