Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trpělivost bochník přináší: Ovládněte sílu kvásku a naučte se péct domácí chléb na jedničku
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Čekanka nemusí být hořká! Záleží na uskladnění i přípravě