Jednoduché recepty pro začátečníky
Pokud kouzlo vaření a dobrého jídla teprve poznáváte, nemusíte se ničeho bát. Právě při práci v kuchyni totiž nejvíc platí - s chutí do toho a půl je hotovo! Nadšení a touha experimentovat s chuťovými kombinacemi je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se k tomu budete držet nějakých základních pravidel a předpisů zkušených hospodyní, nemůžete to pokazit.
I tak se v zástěře cítíte poněkud nejistí? Dodejte si sebedůvěru na opravdu snadných a rychlých receptech, které zvládne každý, třeba i dítě. Například takový závin; hotové listové těsto koupíte v obchodě a je už jen na vás, zda jej naplnítě jablky se skořicí, špenátem a lososem, nebo třeba šunkou a sýrem. Skvělá, rychlá, jednoduchá a zdravá je také domácí granola, která v ozdobném balení může posloužit i jako fit dárek. Levou zadní zvládnete i lívanečky z banánů nebo mozarrely, dále krémové zeleninové polévky či různé obilné a luštěninové kaše. Možností, jak začít a osvojit si základy kuchtění, je mnoho. Stačí si jen vybrat!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské