Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Mňam je opravdu výborný

:-)<3:yes::yes: Zajímavý nápad jen mi nikdy koprovka nezbyde, určitě bych si pochutnala, mám ráda obojí. :-K

No, tak pečený bůček to není, ale je to velmi dobré. Jen jsem dala místo žampiónů lesní houby.

Paráda, na Veľkú noc vyskúšame😋

Vse podle receptu a presto mi zbyla půlka náplně, stačí jeden tvaroh :/

recept: Preferment
Od Cathleen jsem se naučil péct s prefermentem a s omládkem. Od té doby kupujeme v obchodě pečivo už jen zcela výjimečně.

Super, recept nemá chybu, přidal jsem akorát jedno vejce

romankrejcik: když máš nové brambory, můžeš dát na kg brambor i 2kg mouky. Ideální je brambory staré a nechat je alespoň dva dny i víc někde v chladu odpočívat. Škrob se stáhne a ani té mouky tolik nedáš. Zkus to a uvidíš sám