Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-hruškový džem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 013 kJ /
3 349 kcal
Bílkoviny11,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky7,66 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené3,74 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,77 g
Vláknina71,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy773,15 g
– cukry723,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hrušek Hruška čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
3 3 tvrdší hrušky Hruška čerstvá 390 g
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1 1 větší špetka drceného hřebíčku Hřebíček
1 1 větší špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
malý kousek kousek zázvoru Zázvor sušený
2 2 gelfixy 2:1 Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.