Postup přípravy
Váha 4,8kg
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Moje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Nejnovější recepty
Polévka z jarních cibulek s mletým masem a arašídovým máslem
Přidáno před 1 hodinou
Quinoa kaše přes noc
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s kladenskou pečení
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčka z listového těsta se šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Špagety s čočkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy buchty jako peříčko
JirkaB před 46 minutami
Řezy míša bez mouky
Evellinka před 1 hodinou
Aglio olio se sušenými rajčaty
hopwe14 před 1 hodinou
Hráškový krém
Ardilka před 2 hodinami
Jáhly se špenátem a žampiony
Alexis58 před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Rasice před 2 hodinami
Maďarský guláš z hovězího masa
buriankarel před 2 hodinami
Rajčatový salát s medvědím česnekem
tejaja před 2 hodinami
Bleskový kefírový koláč s ovocem
Marketa75 před 2 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
Evellinka před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort včelka mája,
dort včelička,
včelka,
dorty včelka mája fotogalerie,
řezy včelka,
včelka maja dort,
jak vypadá včelka mája,
postup na dort včelka mája,
dortík včelka mája,
dort včelka,
dort se včelkama,
dort včelka fotogalerie,
rezy vcelky,
dorty včelka mája,
recepty dortík vcelky,
včelička na dort,
dort včelka mája fotogalerie,
roztomilá včelka,
včeličky na dort,
včelka marcelka
Suroviny:
korpus mramorový,
marmeláda rybízová,
krém,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo
Komentáře (23)